7.11.09

Archiday [Part 1]

Archiday aka architecture day telah berlangsung pada 27-10-09.
event ini diadakan bagi mengeratkan silaturahim di kalangan pensyarah dan pelajar d.s.b (diploma seni bina) dari sem 1 - sem 6.
pertandingan lampu paling kreatif dan booth terchantek turut diadakan.
para pelajar & pensyarah akan melawat ke booth-booth yang disediakan untuk bermesra-mesra dan makan-makan..hahaha
owhhh, tidak lupa juga mini konsert yang diadakan di akhir event... layann


archiday dimulakan dengan persembahan lampu paling kreatif oleh pelajar dsb sem 1.


lepas tu pelajar dsb sem 2. lampu diorang stylo sebab ada banyak posisi. haha..


ganas woh, siap guna efek bom asap yang berwarna-warni.. lepas tu habis bau belerang satu courtyard.. haha


ada juga yang macam obor.. ke.. pelita.. apa pun memang kreatif..



persembahan spontan wakil dari pelajar dsb sem 1..
pak tam harus dinobatkan sebagai pelakon terbaik! dari kiri hafiz, pak tam & annuar.


ni booth kami. pelajar dsb sem 1. last minute hias woh.. :P


hidangan di booth kami ialah macaroni & cheese + cendol. turut menyediakan lada putih, lada hitam, sos cili dan mayonese sebagai perisa tambahan. :P
tahniah buat ikin and the geng untuk macaroni & cheese ..


antara pelajar-pelajar dsb sem 1.


sebelum terlupa, lampu paling kreatif telah dimenangi oleh pelajar dsb sem 1. hehe.. :D


kunjungan dari jiran booth kami, pelajar sem 2..


jualan tees "jiwa-archi-chenta" oleh akak-akak di booth mereka.


aku ada beli satu nih.. hehe


mini konsert. persembahan dari pelajar sem 2. nicee...


crowd..


Archiday [Part 2] coming soon.. :D

3 comments:

XxmatxX said...

uuuuuu nice event looooooo

caiyok2

irkuysdamha said...

XxmatxX
>> hehe tengs..

INDRA QIRANA said...

meriah ehh...