5.12.08

dr.bunga strangekaa?

aku cuba bermain-main dengan pen tool setelah mendapat galakan dari seorang rakan forum.. dia cadangkan agar aku buat outline pakai pen tool.. tapi aku buat semua line guna pen tool... :P
hmm... tak sabar aku nak tengok redesign Dr.Strange dari dia... sebab first time dia masuk battle.. :)

click gambar untuk tengok hi-res..

7 comments:

fandi said...

peh laskar cinta pelangikah :D chun!

irkuysdamha said...

fandi - laskar pelangi? hahahaha.. patutnya laskar bunga raya.. :P

Ahmad said...

wow..lawo giler..leh jadik pelukis professional ni..masa depan cerah! :))=))

XxmatxX said...

shuk nie superhero aper?..
mcm superhero sutun je haha..
dianyer mantel ade bunge2..

irkuysdamha said...

Ahmad - huhu.. mekasih!

XxmatxX - sebenarnya cita2 dia mmg nak jadi superhero.. tapi kerana mantelnya bunga2 menyebabkan dia x layak... so jadi lah "mat" bunga... :P

Mac McRae said...

nice use of pos and neg space. great work!

irkuysdamha said...

thanks McRae! i done this work using pen tool in photoshop.
i love your work too! ^__^